Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talli sijaitsee maalla, 10 minuutin matkan päässä kaupungista. Tallissa on hyvän kokoiset karsinat ja suuret laitumet. Laitumia reunustavat valkoiset puuaidat, joissa on myös sähkölankaa, kaiken varalta. Jokaisella laitumella on suoja, jonne ne voivat mennä, jos alkaa sataa lunta yms.

    

Tallilla on tilavat karsinat, jokaisen karsinan ovessa on loimiteline, johon loimet laitetaan, kun hevoset tuodaan sisälle. Karsinan sisällä on vesi- ja ruokakuppi ja suolakivi, sekä heinäverkko. Tallissa on 25 karsinaa ja kaksi pesukarsinaa. Karsinat siivotaan päivittäin, kuivikkeena käytetään kutteria ja olkia. Tallin takana sijaitsee lantala, jonne pääsee takaovesta.

Tallilla on suuri rehuvarasto, jossa rehuja säilytetään siististi. Rehuvaraston ovi pidetään aina lukossa, jotta hevoset eivät pääse sinne. Jokaiselle rehulle on oma laari rehuvarastossa. Rehuvarasto on kaikkien yhteisessä käytössä.

Tallissa on myös suuri satulahuone, joka yritetään pitää mahdollisimman siistinä. Satulahuoneessa säilytetään satuloita, suitsia,satulahuopia, kuivuvia loimia, hevosten harjapakkeja, suojia ja pinteleitä. Suojat ja pintelit pidetään omissa nimikoiduissa laatikoissa. Jokaisen satula- ja suitsitelineen yläpuolella on hevosen nimi, jolle varusteet kuuluvat. Satulahuoneessa sijaitsevat myös hoitajien kaapit.

               .

Tallilla on myös oma kenttä ja maneesi. Niiden pohja on turve-hiekka-pohja, joka ei upota liika. Pohjaa kastellaan säännöllisesti kesällä, joten se ei pöllyä. Tallilla on todella ihanat maastot, jonne voi halutessaan pystyttää esteitä. Talli omistaa myös vaellusmökin, jossa on iso laidun ja sauna. Mökki sijaitsee 10 kilometrin päässä tallista, järven rannassa

. 

©2019 Virtuaalitalli Kuunhevonen - suntuubi.com